Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Διόρθωση στο Πρόγραμμα Προσκυνηματικής εκδρομής του Συλλόγου μας στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου

Σχετική εικόνα
   Πρώτα ο Θεός, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ο Σύλλογός μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία", διοργανώνει μονοήμερη Προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα. Θα ξεκινήσουμε με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά για να ταξιδέψουμε με το δρομολόγιο των 08:30 και το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος" (επιβίβαση απέναντι από Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς) . Πρώτα ο Θεός, στην Αίγινα θα μεταβούμε στον Άγιο Νεκτάριο και στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος και, ακολούθως, ως δεύτερο προσκύνημα, θα μεταβούμε στην Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, πάντοτε με το λεωφορείο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο λιμάνι του νησιού και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο έως τις 19:00, οπότε και θα ξεκινήσει το πλοίο της επιστροφής. Επιστροφή στον Πειραιά γύρω στις 21:00. Τιμή κατ᾿άτομο, αποκλειστικά και μόνο για τον Σύλλογό μας, 15 ευρώ (και μισό για τα παιδιά). Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6948038461 και 6976946339.
Τελική ημερομηνία για κρατήσεις θέσεων η 15η Οκτωβρίου. Αιτήσεις και κρατήσεις μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές.
Εύχεσθε! Καλό μας προσκύνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου