Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας καθημερινά

   Αποτέλεσμα εικόνας για φυλακες
   Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας καθημερινά. Σήμερα, Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, ο Σύλλογός μας επισκέφθηκε ένα από τα βρεφοκομεία που έχουμε αναλάβει να διακονούμε στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας και προσφέραμε μοσχάρι κρέας για τα μικρά παιδιά και γλυκίσματα (τσουρέκια).

   Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Σύλλογό μας  στις κάτωθι δραστηριότητες:
- Συγκέντρωση τροφίμων (ζυμαρικά, χαρτικά είδη, ελαιόλαδο, ρύζι, καθαριστικά, προσωπικά είδη καθαρισμού, καφές, αλεύρι, ζάχαρη) που πέμπουμε σε φτωχές οικογένειες σε όλη την Ελλάδα,
- Συγκέντρωση φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού (καθαρού οινοπνεύματος, γάζες, αποστειρωτικά γάντια, βαμβάκι και φάρμακα). Ήδη, η δεύτερη αποστολἠ μας θα κατευθυνθεί στα ακριτικά μας νησιά Κάλυμνο και Καστελόριζο, στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Περιφερειακά Ιατρεία της περιοχής,
- Εθελοντική διακονία των ασθενών και βοήθεια στην Ομάδα " Ο Αγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός", η οποία διακονεί αμισθί και ολόθερμα άγνωστους αδελφούς μας ασθενείς κάθε Κυριακή απόγευμα (τηλ. επικοινωνίας κ. Δημήτριος Λυκούδης).
   Πρώτα ο Θεός, στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα ενημερώσουμε για την δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογός μας σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα στο κέντρο των Αθηνών και, ταυτόχρονα, θα ενημερώσουμε για τους κυριακάτικους εσπερινούς περίπατους που θα έχει το νεανικό τμήμα του Συλλόγου στο κέντρο των Αθηνών (περιοχή Θησείου και Μοναστηρίου), σε μία προσπάθεια να έλθουμε εν Χριστώ πιο κοντά ο ένας με τον άλλο (θα φροντίσει ο Σύλλογος για το φαγητό σε αυτούς τους περιπάτους).
   Επίσης, την επόμενη εβδομάδα, αντιπροσωπεία του ΔΣ και Μελών του Συλλόγου μας θα επισκεφθεί το σωφρονιστικό κατάστημα του Αυλώνα  (γυναικείες φυλακές Αυλώνα) σε μία προσπάθεια να ξεκινήσουμε την εκεί ποιμαντική των φυλακισμένων, πάντοτε σύμφωνα με τις υποδείξεις και τη αδεία των ιθυνόντων.
   Τέλος, διοργανώνουμε ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στο Ναύπλιο, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Θα ενημερώσουμε άμεσα για όσα σχετικά.
(Τηλ. επικοινωνίας - πληροφορίες: 6948038461
κ. Δημήτριος Λυκούδης)

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου
"Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου